• Free Fall Life Boats & Structures Inspections

  • Drilling Tower & Platform Structural Inspections

  • Rigging

  • Stud Bolts Replacement

  • The Future View on Your Assets

Design by Za Studio

Rope-access

Wat te doen als er inspecties, reparaties en/of onderhoud uitgevoerd dienen te worden op plaatsen die normaal niet bereikbaar zijn? Een mogelijkheid daarvoor is door gebruik te maken van rope access, een klimtechniek m.b.v. touwen.

Door het uitvoeren van risico inventarisaties & evaluaties voor het op starten van de werkzaamheden en het toepassen van de rope access techniek conform de IRATA richtlijnen zijn onze technici, in vergelijking met andere methodes om werkplekken bereikbaar te maken, voor een aanzienlijke tijd minder lang in gevaren zones werkzaam. Het grote voordeel is dus de combinatie van de totale hoeveelheid man uren en het risico niveau van een specifieke taak (technici in gevaar uren) vaak wordt gereduceerd in vergelijking met andere methodes van toegangstechnieken en de daarbij behorende risico’s.

Dit resulteert in minder rest risico’s en dus veiligere werkomstandigheden.

Crane Inspection Services is door de Industrial Rope Access Trade Association (IRATA) International gekwalificeerd als “FULL MEMBER”.


Inspections,
the future view on your assets

visit the TCVT visit the IRATA

Inspecties en certificering

Onze hoog gekwalificeerde inspecteurs voeren wereldwijd inspecties uit. Of het nu gaat om een offshore kraan, een offshore windturbine fundatie of een offshore access systeem, Crane Inspection Services is in staat deze onafhankelijk te inspecteren en te certificeren.
Kraaninspecties worden door ons uitgevoerd conform de volgende normeringen:

  • TCVT W2-01e (geaccrediteerde methode onder registratienummer I 164).
  • LOLER (The Lifting Operations and Lifting Equipment Regulation - United Kingdom)

Offshore access systeem inspecties worden uitgevoerd conform een vooraf vastgesteld inspectieschema specifiek ontwikkeld voor het type systeem. Daarnaast kunnen op verzoek en conform de eisen van de klant specifieke inspectieprogramma’s worden opgesteld.

Certification

Crane Inspection Services aan het werk

Om een goed beeld te krijgen van onze werkzaamheden is er voor u een video gemaakt. Beelden van Crane Inspection Services ziet u hier Click to view the video