• Free Fall Life Boats & Structures Inspections

  • Drilling Tower & Platform Structural Inspections

  • Rigging

  • Stud Bolts Replacement

  • The Future View on Your Assets

Design by Za Studio

Rope access

Inspecties, reparatie & onderhoud

Wat doe je als je iets op een ontoegankelijke locatie moet inspecteren of repareren?

Door een risico-onderzoek en -evaluatie voor de start van een klus voor te bereiden en het gebruik van de touwtoegangstechniek volgens de IRATA-voorschriften zijn onze technici, in vergelijking met andere methoden om toegang te krijgen tot de werkplek, het grote voordeel dat de combinatie van het totaal manuren en het risiconiveau voor een bepaalde taak (man-at-riskuren0 wordt vaak verlaagd in vergelijking met andere toegangsmiddelen en de bijbehorende risico's.

Industriele touwtoegangstechnici zijn in staat om moeilijke locaties te bereiken met behulp van klimtoegangstechnieken en apparatuur. Ons bedrijf is een 'volledig lid' van IRATA en werkt volgens hun strikte operationele en veiligheidsrichtlijnen.

Touw toegang locaties zin overal; raffinaderijen, chemische fabrieken, staalovens, werven, opslagtanks, energiecentrales, gebouwen, bruggen, platforms, boorplatforms en windturbines.

Rope access method

In feite wordt de touwtoegangsmethode alleen gebruikt om op de locatie te komen waar het werk wordt uitgevoerd. Elke touwtechnicus kan onderhoud, inspectie en reparaties uitvoeren, of combinaties van deze drie activiteiten. Voor de technicus zijn de touwen gewoon een manier om 'op te staan' om 'aan de slag te gaan'.

Al onze touwtoegangstechnici zijn minimaal competent IRATA niveau 1 en hebben de relevante certificaten. Ze zullen altijd werken onder toezicht van een niveau 3 touwtoegangsbegeleider om een veilige en efficiente prestatie te garanderen.

Dankzij onze grote personeelspool kunnen wij u altijd de meest geschikte technische discipline en het juiste team voor uw scope bieden.

visit the TCVT visit the IRATA

Irata full member

Crane Inspection Services is een 'volledig lid' van IRATA.

IRATA, de Industrial Rope Access Trade Association, werd eind jaren tachtig in het Verenigd Koninkrijk opgericht om onderhoudsproblemen in de olie- en gasindustrie op te lossen. In de daaropvolgende jaren wordt de, door IRATA ontwikkelde kabeltoegangstechniek, nu gebruikt voor een breed scala aan reparatie-, onderhouds,- inspectie- en toegangswerkzaamheden in de on- en offshore-indrustrie.

Tegenwoordig zijn IRATA-leden aan het werk te zien aan de grote iconische gebouwen van de wereld, zowel oud als nieuw, evenals uw lokale stadscentrum of industrieel complex. Aanvullende informatie is te vinden in de IRATA-brochure.